06-16972049 mail[at]domij.nl

Een uitdaging durven wij bij Domij BV wel aan. Wat u ook verzint op het gebied van afbouw, het moet al raar lopen willen wij het niet kunnen maken. We verwijzen hierbij onder andere naar onze projecten in de Maastoren te Rotterdam en Financieel adviescentrum Robbe in Oosterhout. Door onze bijna 35 jaar ervaring, hebben wij al veel dingen gemaakt, gezien en uitgeprobeerd. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden van de producten die op de markt zijn. Vaak is het een combinatie van een aantal niet aan elkaar gerelateerde producten waarmee iets speciaals gemaakt kan worden. Wilt u wanden en/of plafonds die superstrak zijn met eventueel lichtkoven, verhogingen, rondingen? Verzint u het maar, wij maken het wel!

Maar een stijlvolle, exclusieve uitstraling is uiteraard ook te realiseren met standaard materialen. Systeemwanden met glaselementen, een bijzonder systeemplafond, de juiste verlichting; alles kan bijdragen aan de perfecte ambiance. Het is de combinatie van producten die het ‘m doen. Vaak wordt gezegd dat een strak interieur en een goede ruimteakoestiek moeilijk samengaan, maar niets is minder waar. Met toepassing van de juiste materialen is dit uitstekend te realiseren.

Kleuren kunnen veel doen in het interieur. Ze kunnen de aard van uw werkzaamheden of uw producten ondersteunen. Aangevuld met de juiste verlichting kan uw product of dienst al een aanzienlijke meerwaarde krijgen. Stijl is kortom een combinatie van elkaar versterkende producten. Weten wat er in de markt verkrijgbaar is, wat de eigenschappen zijn van de verschillende producten, en hoe deze het beste te combineren zijn, is hierbij van groot belang. Domij BV beschikt over deze kennis en kan u een compleet pakket aanbieden en u een passend advies geven.

Goorden transport Wouw

Metalstud scheidingswand tot 6,5m hoog.
Lees meer