Over Domij

Bij Domij ben je aan het juiste adres voor de verzorging van het complete afbouwpakket. Verlichting, brandwering, akoestieke oplossingen, glas- en systeemwanden, en systeemplafonds. Alles kan worden gerealiseerd.

Eigenaar Johnny Schoonen werkt samen met zzp-ers uit de regio voor het uitvoeren van de montagewerkzaamheden. De meesten van deze zzp-ers hebben het vak bij Domij Afbouwsystemen geleerd.

Domij B.V., als zelfstandige bedrijfs-vennootschap sinds 1 april 1976, is op het gebied van afbouwsystemen één van de oudste bedrijven van Nederland. Eigenaar en directeur Johnny Schoonen die sinds 1999 werkzaam geweest is, leidt nu het bedrijf, nadat hij in januari 2017 het bedrijf overnam van André Langenberg.

Van 1990 tot 2012 is Domij B.V. gevestigd geweest in het pand aan de Rucphensebaan te Roosendaal. En de laatste jaren heeft André vanuit Ossendrecht het bedrijf gevoerd, maar nu met de overname van Johnny Schoonen is Domij terug in Roosendaal aan de Dubbelberg 82 met een klein kantoor en opslagruimte zodoende dat overhead kosten laag gehouden kunnen worden.